En härlig Berlin resa

Förra veckan va vi i Berlin med familjen och mamma ☺ supermysig resa hade vi och det var roligt att  få umgås med mamma och jag tror hon tyckte det var kul att få resa med  sina barnbarn ☺

Dagarna va till störst del ganska lugna. Vi åt en härlig hotellfrukost på hotellet innan jag och  mamma sövde barnen så vi kunde shoppa loss i 3 timmar i lugn och ro. Ja shopping blev det. Shit vilka bra  priser och härliga saker det fanns. Jag tycker alltid att det är kul att hitta saker man inte kan hitta hemma och 2 fulla väskor blev det haha. 

En dag roade vi oss med ett oförglömligt äventyr. Det är svårt att skriva ner men jag och mamma kommer nog  aldrig  glömma. Det skulle bli en lugn eftermiddag på en Hop on Hop off buss så vi lämnade vagnen hemma, satte oss på bussen och insåg att den va 2 timmar lång. 

Shit hur skulle det gå med  Oliver. Första 45 minuterna satt han snällt och tittade ut på allt utanför fönstret medan jag och mamma kämpade med  att  förstå  vad guiden sa för han blandade tyska och engelska huller ombuller så vårt mål blev att se muren. O den såg vi tydligt som tur va ☺ 

 När en timme gått stannade bussen och skulle stå still i 15 minuter. Inte  så lång tid tänker ni men när man har en 4 månader bebis och en rastlös 2 åring på bussen är det inte så kul så vi bestämde oss för att gå av bussen och gena 2 stop från 16 till 18. 

Supermysigt, vi gick genom en park och Oliver fick röra på benen. Inte så svårt tänkte vi men det visade sig att jag nu fick lära mig varifrån jag ärvt mitt dåliga/ lokalsinne. 
Vi gick och gick  och yrade runt efter ett buss stop men det kom inget och vi hitta inte någonstans att hoppa på bussen. Buss efter buss åkte förbi oss och vi började få ont i kroppen. Oliver som vid det här laget gått själv i drygt 1 timme började bli trött i benen. Så till slut hoppade mamma ut mitt i trafiken framför bussen och stoppade den med William på magen  haha. 

Vid det laget hade vi varit ute i 3 och en halv timme så vi va riktigt trötta och värda en utekväll utan barn medan Lars la dem på hotellrummet. 

En härlig dag men resten av tiden höll vi oss nära hotellet på de gatorna vi kände till ☺

Efter 5 dagar måste jag säga att vi va lite slitna men det var ändå en lyckad resa som bjöd på trevligt sällskap, bra shopping, god öl och ljuva minnen

O jag är så stolt över mina pojkar som skötte sig så himla bra ☺