En helt ny vardag har börjat

Idag har det skett stora förändringar i vårt hus. Oliver och William har börjat gå längre dagar på förskolan. Hela 6 timmar ska de vara borta från mig. Känns sjukt konstigt men samtidigt känner jag mig redan mycket mindre stressad och ser fram emot en ny sorts vardag där jag inte bara stressar mellan förskola, skrikande barn, lek, hushållssysslor och jobb.

Nu ska jag ha tid för mig själv. 4 timmar om dagen ska jag plugga. Jepp jag har idag gått tillbaka till skolbänken 😀 nu ska jag följa min dröm och det kräver lite nya kunskaper. Så steg ett är att läsa en 1 årig distansutbildning för att bli Certifierad Inredare och Homestylist.

Ska bli så kul och efter att jag kommit in på kursen idag kände jag en sjukt stor motivation till att läsa och lära mig något nytt igen. Det här är bara för mig och ingen annan ☺

Mellan pluggandet ska jag ha en lunchrast där jag tar en lång skön promenad med Herkules och Gabriel för allas vår hälsa.

En liten del av dagen ska även gå åt till jobb eftersom att vi trots allt har ett företag med papper att fixa som råkar vara min specialitet.

Efter det är klart ska jag njuta av familjen och så klart sköta de där eländiga 😉 hushållssysslorna.

Nu kör vi ☺