Bli kvitt stresskänslor, psykologen

I tisdags var det åter dags att besöka psykologen och det kändes mer naturligt och enkelt denna gång. Tidigare har det känts konstigt och jag har inte riktigt vetat vad jag ska prata om.

Nu när jag däremot har en liten hum om vad som felar kunde jag ställa in mig mer på samtalet och hade även några frågor till henne.

Efter en så där 45 minuters prat om inställning till stress och vad som är stress. Ja vi har lite olika syn på det, hon och jag. Iallafall så kom vi fram till att ”jag kanske måste skjuta på saker och ändra min inställning till stress för att minska stressen så att jag kan bli frisk och må bra så att jag kan orka vara den mamma jag vill vara”.

Sen hur det ska gå till det vet jag inte riktigt. Diskuterade saken med min man och inte ens han fatta hur jag skulle lyckas haha. Så veckans lexa lär ju skita sig.

Vi kom även överens om att jag måste börja ta tid till att reflektera över hur jag känner kring olika saker och försöka undvika de saker och händelser som leder till en stresskänsla. För att lära mig känna efter lättare ska jag börja yoga eller meditera. Det är nått jag ska försöka hitta tid till.

Så nu ligger jag här i sängen och grubblar på helt enkelt. Stress, Stress, Stress