Psykiskt utmattad

Efter att ha träffat flertalet läkare, sköterskor och till och med en sjukgymnast har jag till slut tillsammans med en psykolog fått reda på vad det är för fel på mig.

Hon tyckte det var ganska enkelt efter alla koller att säga att jag är psykiskt utmattad.

Hon sa att det enda som är ett måste är att ge kropp och själ återhämtning. Haha tänkte jag. Hur i hela friden ska det gå till?

Jag ska träffa henne fler gånger och till nästa gång ska jag reflektera över en del saker så vi kan påbörja min läkningsprocess ordentligt.

Jag ska speciellt fundera på hur jag ska kunna återhämta mig samt ta in att jag har för mycket att göra. Själv har jag ju svårt att se det men jag får älta hennes ord.

”I vanliga fall är det en påfrestning att ha ett litet barn och en vardag att sköta. Tänk då att du har 3 små barn, ett hem att sköta, studier och ett jobb som ska göras.”

Ja tydligen tyckte hon att jag har alldeles för många järn i elden och ett antal år i bagaget som varit en utmaning på olika sätt.

Själv tycker jag ju det låter befängt men eftersom att jag lider av en hel del skit såsom sömnbrist, svårt att koncentrera mig, minnesförluster och diverse krämpor så måste jag ju på något vis ta till mig detta på alvar och göra som hon säger så att jag kan bli frisk och glad igen ☺

Nu skriver jag ner detta för att ytterligare trycka in det i mitt huvud och även berätta för er så ni vet varför jag är lite frånvarande och inte riktigt mig själv just nu.